BESPLATNA DOSTAVA PREKO 60EUR, DOSTAVA U ROKU 1-3 RADNA DANA

Nikada nije bio jednostavan zadatak, potrebno je puno truda i pravi proizvod.

Sadržaj

  • Čime se boriti protiv starenja kože?
  • Odložite starenje kože pomoću kolagena
  • Nega kože lica uz kolagen

Čime se boriti protiv starenja kože?

Ženama je glatka koža imperativ i znak prestiža. San je svake žene postići bezvremensku lepotu glatkog i zdravog tena, koji ostaje jednako matiran i bez bora, čak i kako stare, u 40-im i 50-im godinama, pa i nakon toga. Žene isprobavaju različite mogućnosti kako bi na dostojanstven način starile, uključujući uravnoteženu ishranu, vežbu, održavanje stresa na minimalnom nivou te zaštitu i brigu za kožu.

Starenje je dio života koji se ne može izbjeći. Međutim, ono itekako može biti prijatnije i može se uživati u njemu. U potrazi za učinkovitim proizvodom koji će pomoći u zaustavljanju vremena i malo odgoditi proces starenja kože, žene su prigrlile Yasenkine proizvode, uključujući i tečni kolagen, kako bi ostvarile što više koristi. Iako se potraga za „izvorom mladosti“ odvila na Zapadu i Istoku, pravo tajno oružje u borbi protiv starenja i održavanju mladosti pojavilo se u Yasenkinoj liniji Skinage Collagen.

Odložite starenje kože pomoću kolagena 

Kolagen u tijelu funkcioniše kao vrsta struktuiranog okvira za proizvodnju i obnavljanje stanica. Kad smo dijeca, naš procenat kolagena je najviši, zbog čega smo tako gipki i imamo tako glatku, punašnu kožu. No kako starimo, proizvodnja kolagena se usporava, zato je bitno početi uzimati proizvode s kolagenom već pri prvim znakovima starenja.

Kolagen je trenutno sastojak u mnogim kremama protiv starenja te ga dermatolozi već decenijama koriste u obliku inekcija. Jedan od novijih oblika dodataka s kolagenom je tečni kolagen, oblik od kojeg celo telo dobija najviše.

Njega kože lica uz kolagen

Unošenjem tečnog kolagena u tijelo nadoknađuju se gubitci kolagena u tijelu i on istovremeno podstiče naše tijelo da ubrza prirodnu proizvodnju kolagena. Time se ravnoteža između razgradnje i sinteze višestruko okreće na stranu sinteze i zaustavlja starenje kože.

Ovo su najbolji i obećavajući proizvodi s kolagenom koje Yasenka ima u ponudi.

Isprobajte ih sami i uvjerite se koji od njih je savršen za Vas.