AKCIJA: Sastavi beauty box od 4 proizvoda i dobijaš poklon iznenađenje!

Besplatna dostava preko 60€, dostava u roku od 1-3 radna dana.

Ulje čajnog drveta 10ml

14,90 

Topla kupka sa aktivnim uljem čajnog drveta je efikasna u borbi protiv akni, peruti pa čak i bakterijskih bolesti. Njegova intenzivno biljna aroma može se koristiti kao dopuna kupki ili čak veša*, difuzera*, saune* ili usisivača*.

4 na zalihi

BENEFITI:

  • Aromatična kupka
  • Aromatična masaža
  • Aromatični omot
  • Aromatizacija vazduha
  • Kozmetički aditiv

NAPOMENA:

Samo za spoljnu upotrebu. Nemojte ga primjenjivati direktno na kožu prije nego što ga razblažite. Nemojte koristiti u slučaju netolerancije ne neki od sastojaka. Nemojte koristiti tokom trudnoće i kod djece mlađe od 3 godine. Nemojte koristiti na membranama sa sluzima. Izbjegavajte direktan kontakt očima.

*Ulje je veganska kozmetika.

Prirodna esencijalna ulja su koncentrovana i ispariva u kontaktu sa vodom, pa smo vam pripremili nekoliko savjeta kako da ih koristite u suvoj sauni kako biste izbjegli spontano sagorijevanje ulja:

  1. Koristite esencijalna ulja sa samopouzdanjem u svoja aromaterapeutska svojstva dok uživate u ljepoti njihovih mirisa.
  2. Ulja nemojte nanositi direktno na vruće kamenje u sauni.
  3. Pažljivo dozirajte mirisna ulja. Bolje je dati manje kapi nego pretjerati. Uvijek korigujte količinu kapi u skladu sa veličinom saune.
  4. Najbolje je da koristite smrvljenu ledenu kuglu sa uljem koje ste ranije pripremili na vrhu. Led će ohladiti kamenje i zaštititi ulje od vrelog kamenja.
  5. Ako nemate zgnječen led, dobro temeljno pomiješajte ulje u vreloj vodi i sipajte preko prethodno ohlađenog kamenja. Napomena! - Da bi se spriječilo spontano sagorijevanje ulja, kamenje mora da se ohladi ispod 200⁰C!

SASTOJCI (INCI):

Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Limonene.