AKCIJA: Sastavi beauty box od 4 proizvoda i dobijaš poklon iznenađenje!

Besplatna dostava preko 60€, dostava u roku od 1-3 radna dana.

Akcija!

Booby Tape nude traka za podizanje grudi

Original price was: 18,49 €.Current price is: 14,79 €.

Traka za podizanje grudi za višestruku namjenu. Hipoalergena, vodootporna i jednostavna za korišćenje.

Kategorije: , , Oznaka:

Da li ste nekada pronašle savršenu odjeću, ali niste uspjele da pronađete grudnjak?

Da li ste nekada kupile proizvod za koji se tvrdilo da vam podiže grudi, ali ste otkrile da nema pravi efekat? Booby Tape je odgovor!

Booby Tape je originalna traka dizajnirana da podigne grudi bilo koje veličine u željeni položaj ispod odjeće i poboljša izgled dekoltea. Omogućiće vam da nosite odjeću koju ranije nijeste mogle i da se osjećate sigurno, samouvjereno i lagodno.

Rolna Booby Tape je duga 5 metara! U prosjeku možete dobiti 5 do 15 aplikacija Booby trake u zavisnosti od veličine grudi.

BENEFITI:

  • Bez lateksa i cink oksida
  • Višestruka namjena
  • Hipoalergena

UPUSTVO ZA UPOTREBU:

Izrežite traku u dužini koju izmjerite da vam je dovoljna. Na prethodno očišćenu kožu (bez losiona i mlijeka) postavite traku ne istežući početak i kraj. Može se nositi na više načina u zavisnosti od oblika dekoltea. Booby Tape ima istu elastičnost kao i vaša koža. Dovoljno je jaka da podrži i najteže grudi i da se savršeno kreće na prirodan način ispod odjevnih predmeta. Nosite je do 6 sati. Za lakše uklanjanje, koristite našu tečnost ili baby ulje. Natopite traku (najbolje ispod tuša) i ostavite da odstoji do 5 minuta, kada ćete vidjeti da se traka sama odvaja od kože.

SAVJETI:

  1. Preporučujemo da koristite zaštite za bradavice prije nanošenja Booby Tape kao dodatnu mjeru predostrožnosti za osjetljive bradavice.
  2. Preporučujemo svima koji imaju osjetljivu kožu i iritacije, da pomoću trake urade probni test. Nanesite mali komad trake na dio kože blizu mjesta gdje želite da nanesete traku. Ostavite 24 sata da biste bili sigurni da nema reakcije.

SASTAV:

Pamuk, elastin, likra, lijepak, akril.