Akcija!

BODY MASSAGE BRUSH – četka za masažu tijela

Original price was: 24,90 €.Current price is: 19,90 €.

Četka za masažu tijela – zašto je vrijedno imati u kupatilu?

Četka za masažu tijela od prirodnog vlakna agave i visokokvalitetnog drveta bukve. Dizajnirana za suvu i mokru upotrebu. Suvo vlakno agave je tvrđe i oštrije, a kada je vlažna, efekat će biti nežniji – idealno za osobe sa osetljivom kožom. Masiranjem tijela četkom pojačava se cirkulacija krvi u koži, zaglađuje je i učvršćuje, odstranjuje mrtvu kožu i priprema kožu za nanošenje njege kože. Nakon upotrebe četke, koža bolje upija aktivne sastojke i mikroelemente sadržane u balzamima, eliksirima, čineći ih efikasnijim. Četkica takođe pomaže u uklanjanju limfnog edema i savršena je dopuna tretmanu protiv celulita. Šta još vrijedi znati o masaži tijela? Četkanje tijela je odličan ritual njege koji nam može pružiti mnoge prednosti. Sama procedura je izuzetno jednostavna i veoma prijatna. To je takođe odličan način da se opustite. Četka za suvu masažu biće korisna za sve ljude koji žele da vidno poboljšaju stanje svoje kože. Ovaj ritual njege je kombinacija masaže i pilinga. Istovremeno, ne samo da možemo stimulisati cirkulaciju krvi, već i ukloniti mrtvu kožu. Tretman takođe pomaže u smanjenju vidljivosti strija. Da biste postigli željene rezultate, četkanje treba redovno obavljati. Četka za masažu će vam pomoći da se oslobodite ožiljaka i kore pomorandže. Efekat tretmana je i ujednačavanje tona kože i poboljšanje njene hidratacije i ishrane. Ovaj ritual se preporučuje svim osobama koje imaju problema sa uraslim dlačicama. Četka za masažu tijela obezbeđuje prijatno opuštanje mišića. Mnogi ljudi se takođe osjećaju bolje i imaju više energije.

Kako koristiti četkicu za tijelo?

Način upotrebe: četku koristite dva puta nedeljno, vlažnom ili suvom masažom cijelog tijela, od stopala prema rukama ka srcu. Ako koristite mokru četku, umasirajte je na vlažno tijelo (ne zaboravite da ne kvasite osovinu četke, samo njena vlakna). Ne preporučujemo masažu četkicom u slučaju psorijaze, ekcema ili atopijskog dermatitisa. Ako imate problem sa polomljenim kapilarima ili proširenim venama, izbegavajte ova mesta prilikom izvođenja masaže.

Napomena: nakon upotrebe mokre četke treba je temeljno obrisati od viška vode, dezinfikovati i ostaviti da se potpuno osuši prije ponovne upotrebe. Četkicu treba sušiti sa stranom vlakana nadole, stavljajući je na suvo i prozračno mjesto (ne u kupatilu). Uz redovno četkanje i pravilnu upotrebu, četka će trajati oko 6 meseci. 

Reviews

Budi prvi koji će recenzirati “BODY MASSAGE BRUSH – četka za masažu tijela”