AKCIJA: Sastavi beauty box od 4 proizvoda i dobijaš poklon iznenađenje!

Besplatna dostava preko 60€, dostava u roku od 1-3 radna dana.

Akcija!

Anti-age krema – ruža & borovnica 60ml

Original price was: 41,50 €.Current price is: 37,00 €.

Vidljivo smanjuje bore na licu, efikasno djeluje u borbi protiv pjega, hiperpigmentacije i fleka na licu. Namijenjena njezi mlade i zrelije kože.

Krema za lice, vrat i dekolte sa djelovanjem protiv bora. Aktivni sastojci pomažu u sporijem fotostarenju kože što znači da je krema efikasna u borbi protiv pjega, fleka na licu, hiperpigmentacije kože i ujednačava boju tena. Ulje divlje ruže, poznato kao “ulje mladosti”, sadrži nezasićene masne kiseline, vitamine (uglavnom C) i minerale. Intenzivno hidrira i regeneriše kožu lica. Takođe štiti od negativnih efekata slobodnih radikala. Nanošenje kreme vidljivo smanjuje bore na licu. Vitamin C sadržan u kremi pokazuje efekte posvetljivanja, smanjuje promjenu boje kože. Zahvaljujući snažnim antioksidativnim svojstvima, savršen je za njegu mlade kože, kao i za njegu starenja kože. Usporava stvaranje bora i djeluje kao prirodni zaštitni filter.

BENEFITI:

  • Hidrira kožu
  • Smanjuje vidljivost bora
  • Posvetljuje fleke i ujednačava ten
  • Štiti kožu od negativnih efekata UV i IR zračenja
  • Štiti kožu od negativnih uticaja slobodnih radikala
  • Poboljšava cjelokupno stanje kože, hrani je i regeneriše.

UPUSTVO ZA UPOTREBU:

Vrhovima prstiju umasirajte kremu u čistu kožu lica, vrata i dekoltea. Nanesite ujutru i uveče.

NAPOMENA:

Proizvod je od sastojaka prirodnog porijekla. Serije se mogu razlikovati po intenzitetu mirisa, boji i konzistenciji. Čuvati na hladnom i tamnom mjestu. Krema je veganska kozmetika.

AKTIVNI SASTOJCI:

  • LINGOSTEM i LINEFILL, sa naučno dokazanom efikasnošću odgovorni su za smanjenje bora i zaštitu od fotostarenja kože. Poboljšavaju cjelokupno stanje kože.
  • LINGOSTEM je prirodna aktivna supstanca koja sadrži matične ćelije biljaka ekstrahovane iz brusnice. Takođe je naučno dokazano da sastojak usporava unutarćelijsku proizvodnju reaktivnih vrsta kiseonika i da štiti od oštećenja izazvanih plavim svijetlom ekrana mobilnih telefona i kompjutera.